Space bowling

SPACE BOWLING LAPPEENRANTA

Universumin upein pelipaikka Kauppakeskus Armadan pohjakerroksessa!

Spacessa on 10 hohtokeilausrataa, joissa yhdistyy keilauksen hauskuus sekä silmiä ja korvia hivelevä ääni- ja valomaailma.
Biljardisalista löytyy 5 biljardipöytää. Pelien jälkeen maistuvat kylmät ja kuumat juomat tyylikkäässä avaruusbaarissamme!

Kauppakeskus Armada, Kauppakatu 31, 53100 Lappeenranta

Voit varata keilaradan jo ennakkoon haluamallesi ajankohdalle suoraan netistä! Näet varausjärjestelmästä myös vapaana ja varattavissa olevat rata-ajat. 


Meillä on tilaa pelailla turvallisesti 

Spacessa on tilaa pelailla turvallisesti ja turvavälit huomioiden. Meillä on tehokas ilmanvaihto ja avarat tilat. Epidemialta suojautuminen on tärkeää joka puolella, niin myös meillä. Olemme sitoutuneet pitämään huolta asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Käytännössä se tarkoittaa käsienpesun tehostamista sekä pallojen, mailojen ja pelikoneiden säännöllistä desinfiointipesua. Ethän tule jos kärsit koronaviruksen oireista.

Avoinna:


su-ti suljettu
Ke-to 16-23
Pe 16-24
La 14-24


K-18 klo 18 jälkeen.

Pikkujoulut pelien parissa

Meiltä saat vaivattomasti koko pikkujoulupaketin ruokineen ja juomineen! Kysy lisää: jonna.hautanen@ravintola.fi

Maksutavat

Meillä voit maksaa pelisi perinteisten maksutapojen lisäksi myös tyky-, virike- tai smartum-seteleillä, ticket mind & body/ticket duo- ja smartum-korteilla, epassilla sekä tyky-onlinella!

Hohtokeilausta ja biljardia

HOHTOKEILAUS

Hohtokeilaus on perinteiseen keilaukseen tuotu koko perheen kokemus, jossa yhdistyvät hauskat videot sekä ultraviolettivalaistus. Luvassa on mahtava audiovisuaalinen avaruuskokemus!
Spacesta löytyy 10 hyvin hoidettua rataa. Palloja ja kenkiä löytyy kaikenkokoisille keilaajille. Keilauksen voi ottaa niin kaveriporukan hauskana ajanviettona kuin vakavamielisenä kilpailunakin. Meille voivat tulla kaikki keilauksesta kiinnostuneet! 

BILJARDI

Tilavan biljardisalimme laadukkaat  biljardipöydät takaavat mukavan pelikokemuksen. Kuusi biljardipöytää sekä viihtyisä miljöö on kuin luotu huippuunsa hiottuun iltaan.
Kaksin tai porukalla.  Takuuvarmaa kepittelyä. 

KOKOUSTILA

Space Bowlingissa on myös kokoustila palavereja varten. Tilasta löytyy HD-televisio presentaatioita varten.

Avaruusbaari

Upeassa Avaruusbaarissamme laaja valikoima virvokkeita ja herkkuhetkeen soveltuvat snacksit. A-oikeudet.

Seuraa meitä