SPACE BOWLING OULU

Universumin upein pelipaikka avautuu torstaina 27.2.2020 Oulun keskustaan Kauppakortteli Pekuriin.  

Spacessa on 10 hyvin hoidettua hohtokeilausrataa, joissa yhdistyy keilauksen hauskuus sekä silmiä ja korvia hivelevä ääni- ja valomaailma.
Biljardisalista löytyy 10 biljardipöytää. Pelien jälkeen maistuvat kylmät ja kuumat juomat tyylikkäästä avaruusbaaristamme!

Avoinna  su-to 16-24, pe 14-02, la 12-02.
 Kello 18 jälkeen K-18.

Kauppakortteli Pekuri, Saaristonkatu 9 , 90100 Oulu 
Kauppakeskuksen olessa suljettuna (klo 22 jälkeen) käynti Saaristonkadun ovesta.

Voit varata keilaradan jo ennakkoon haluamallesi ajankohdalle suoraan netistä! Näet varausjärjestelmästä myös vapaana ja varattavissa olevat rata-ajat. Puhelinvaraukset numerosta 010 229 4019 (aukioloaikoina)

Space avautuu helmikuun 27. päivä

Voit varata keilaratasi jo etukäteen varausjärjestelmästämme!

Maksutavat

MEILLÄ VOIT MAKSAA PELISI TYKY-, VIRIKE- TAI SMARTUM-SETELEILLÄ, TICKET MIND & BODY/TICKET DUO- JA SMARTUM-KORTEILLA, ePASSILLA, SEKÄ TYKY-ONLINELLA!

Hohtokeilausta ja biljardia

HOHTOKEILAUS

Hohtokeilaus on perinteiseen keilaukseen tuotu koko perheen kokemus, jossa yhdistyvät hauskat videot sekä ultraviolettivalaistus. Meillä on lisätty hohtokeilaukseen oma mahtava audiovisuaalinen avaruuskokemus!
Spacesta löytyy 10 hyvin hoidettua rataa. Palloja ja kenkiä löytyy kaikenkokoisille keilaajille. Keilauksen voi ottaa niin kaveriporukan hauskana ajanviettona kuin vakavamielisenä kilpailunakin. Meille voivat tulla kaikki keilauksesta kiinnostuneet! 

BILJARDI & SNOOKER

Tilavan biljardisalimme laadukkaat Diamondin biljardipöydät takaavat mukavan pelikokemuksen. 10 biljardipöytää sekä viihtyisä miljöö on kuin luotu huippuunsa hiottuun iltaan.
Kaksin tai porukalla.  Takuuvarmaa kepittelyä. 

MUUT PELIT

Space Bowlingissa on myös pöytäcurling sekä erilaisia kolikkopelejä.
Haasta itsesi ja varsinkin kaverisi! 

Avaruusbaari

Upeassa Avaruusbaarissamme laaja valikoima virvokkeita ja herkkuhetkeen soveltuvat snacksit. A-oikeudet.

Seuraa meitä